Hoppa till textinnehållet

Rådgivningstjänst Premium

Din ekonomi behöver omsorg för att må bra och växa. Behoven ser olika ut i olika faser av livet. Med Rådgivningstjänst Premium är målet att vi tillsammans får din ekonomi att växa på ett sunt och hållbart sätt. 

rabatt juridiska avtal

Du som har Rådgivningstjänst Premium erbjuds att skriva ett  familjejuridiskt avtal utan kostnad när du gör en behovsanalys online (ord. pris 396 kr -1 436 kr).

Du kan även få en första rådgivning med en jurist utan kostnad och 20 procent rabatt om du behöver skriva fler avtal.

Erbjudandet är tillsammans med vår samarbetspartner Lexly och gäller Premiumkunder i Swedbank under perioden 12 maj till och med 31 juli 2020.

Detta ingår i Rådgivningstjänst Premium

  • Personlig rådgivare med Swedsec licens
     
  • Ekonomisk helhetsrådgivning utifrån dina behov
 
  • Personlig finansiell handlingsplan
  • Uppföljning av placeringar och ekonomi
 
  • Tillgång till specialister
 
  • Förtur när du ringer till Kundcenter Privat

Så fungerar det

Du och din rådgivare

Din rådgivare har stor kunskap om placeringar och lägger tid på att vårda din ekonomi. Tillsammans tar du och rådgivaren fram en finansiell handlingsplan för hur ekonomin ska växa, så att du kan göra verklighet av dina små och stora drömmar.

Våra möten

Alla är olika. Några tycker om att gå på möten. Andra sköter hellre sina kontakter och ekonomi via digitala kanaler eller över telefon. Du bestämmer vad som passar dig.

Är du professionell idrottare eller artist?

Vi förstår att du behöver fokusera på din karriär till 100 procent. Med oss kan du göra detta - oavsett var du befinner dig i din karriär eller var du befinner dig i världen! Läs mer om vad vi kan göra för dig!

Här kan du skaffa Rådgivningstjänst Premium

Via bankkontor

Välkommen till ett av våra kontor så hjälper vi dig.